Nederland

 

26 juni 2007.

 

Alweer een week voorbij!! Time flies when you’re having fun!! In korte tijd hebben we heeeeeel veel leuke dingen gedaan. Na zondag lekker te hebben uitgerust zijn we maandagochtend vroeg richting Den Haag vertrokken. Heel erg leuk was dat de ouders van Chris ook nog even zijn langsgekomen! Met zijn vijfjes hebben we lekker geluncht in de stad en daarna zijn we op zoek gegaan naar een winkeltje waar ze botten verkochten! Ja idd, botten en dan wel runderbotten uit de Zuiderzee. We hebben ze gevonden Jan!! We hopen dat het je helpt bij het les geven aan je studenten. Na nog wat rondgeneusd te hebben naar wereldstekkers, en autoladers voor de laptop, zijn we naar huis gegaan. Chris en Joke hebben toen de trein terug gepakt naar Limburg en Roderick en Chris zijn gaan werken aan de laptop.

 

De dag daarna hebben we lekker een beetje uitgeslapen en de laptop “rompslop” afgerond. Vervolgens hebben we lekker een stukje over het strand gewandeld in Scheveningen. Het was fijn weer even de frisse zeewind op te snuiven! ‘S avonds zijn we lekker chinees gaan eten (ideetje van Roos??). DANKI pap en mam! Daarna zijn we op tijd naar bed gegaan om de volgende dag vroeg te vertrekken naar Brabant zodat Roderick nog een beetje kon studeren!

 

Aangekomen in Waalwijk, zat er op de deur een briefje geplakt. Maartje was “helaas” nog een paar dagen langer dan gepland in Afrika. Ze vond het “heel vervelend” om een paar dagen langer daar te zitten. We kunnen het ons voorstellen Maartje (ahum). Woensdag hebben we een beetje rond gekeken in waalwijk en enkele telefoontjes gepleegd naar Curaçao. ’S Avonds hebben we nog heerlijke nasi gegeten bij Karin en Peter. Het was enorm lekker en gelukkig was er wat over dus we hebben er de dag erna ook nog plezier van gehad! Was weer een gezellig avondje met z’n allen!!!

 

Donderdag was het fietsdag! De billen doen nog pijn! Haha. Helemaal naar Vlijmen gefiets en terug. Anderhalf uur heen en terug. In Vlijmen hebben we de bankpasjes van Roos opgehaald. Na het 3 weken van te voren vanaf Curaçao geregeld te hebben (tenminste, dat dachten we) waren ze nu klaar en kunnen we weer makkelijk interne bankieren en pinnen in het buitenland. Is op zich wel makkelijk, tijdens onze reis. Toen was het tijd om naar de travel dokter te gaan. Roosje was daarna erg zielig en moet dus veel ijsjes eten (of was dat met amandelen? hihi). Met 3 prikken vol ziektekiemen is ze terug naar huis gefietst, stoer toch?! Gelukkig was hier niet de ijskast kapot zoals op Curaçao, en kan ze er weer een poosje tegen aan!

 

Deze avonds zijn we vroeg naar bed gegaan. We zouden namelijk om half 8 op staan de volgende ochtend! En dat op je vakantie. Nou nou nou. Aangekomen in Geleen oost (Limburg) werden we opgewacht door Chris, de vader van Chris (ook voor Roosje nog steeds verwarrend die namen haha). Samen met Dre en onze vriend Sjors. Dat was een verassing! Leuk om jullie ook weer even te zien! Ze hebben ons bij Louis afgezet, waar we lekker flesje bitter lemon  en heerlijk Limburgse vlaai naar binnengewerkt! Louis super super bedankt voor de camera. We hopen er heel veel mooie foto’s mee te maken. Onze oude camera was namelijk kapot, en onze duik buddy Louis, tevens een van de beste vrienden van de vader van Chris, was zo aardig om zijn camera aan ons af te staan! Super.

 

De rest van de middag hebben we doorgebracht bij Oma Fanny, de oma van Chris. Gezellig bij gekletst en natuurlijk weer enorm verwend! ’S avonds kwam Roderick ook en waren we compleet voor het feestje van de volgende dag! Dat was erg gezellig. De hele familie was weer bij elkaar, en we hebben weer lekker bij gekletst. Lekker een rondje gereden in de huifkar en een heerlijke BBQ gehad. Het was weer ouderwets gezellig. Zondag zijn we weer richting Brabant gegaan. Via Tilburg, waar Ton (de vader van) Roos ons ophaalde om naar Nieuwendijk te gaan. ‘S avonds weer ontzettend lekker gegeten. De biefstuk was echt helemaal te gek Lijna!! Biefstuk, met gebakken aardappeltjes en sla. Dat zal er voorlopig wel niet meer van komen. Ook heeft Roosje nog een verjaardags kadootje gehad, heel erg bedankt!!

 

Vandaag is het zover!! Hoi hoi het gaat beginnen!! Alles is ingepakt en Ton en Lijna brengen ons naar schiphol. Gelukkig zijn we ruim op tijd. Onze vlucht naar Londen is geannuleerd, en natuurlijk wisten we daar niks van af. We mochten nu een vlucht eerder en waren maar wat blij dat we eerder hadden afgesproken met Ingrid, Stef en Nick. Ook Roderick was nog even langsgekomen. Helaas was het samen zijn dus maar van korte duur deze keer, maar het was wel super cool dat jullie op schiphol waren mensen! Ook nog enorm bedankt voor het lieve briefje! Erg leuk, en we zullen er ZEKER een op jullie drinken! Echt heel erg leuk! Volgend jaar, als jullie op Curaçao zijn, dan is het weerzien van wat langere duur!!

 

Het is nu zo’n 24 uur later en we zitten nu hoog in de lucht tussen Singapore en Bali. Uurtje naar Londen, 13 uur naar Singapore, 3 uur naar Bali, en tussendoor een beetje ronddwalen op al deze enorme luchthavens. Is een ervaring op zich! Nog maar eventjes, en dan landen we. Hopelijk gaat het allemaal van een leien dakje, en liggen we tegen half 3 lokale tijd (Bali) lekker in ons bedje ergens in Kuta.

 

Wat er dan allemaal gaat gebeuren weten we zelf ook nog niet, maar leuk word het zeker!! Stay tuned, laat wat achter in het gastenboek en bekijk onze nieuwe foto's!! Het is toch weer een "lang" stuk geworden...sorry Frans, niet zeuren, gewoon blijven lezen :) Zo zijn jullie tenminste weer helemaal up to date!!

 

Dikke knuffel voor iedereen, en tot volgende week!!

Groetjes van Roos en Chris.

             

 Home-Reizen

 

 

Het is bijna zover!! Het aftellen is nu echt begonnen. We hebben er erg veel zin in. Op 11 Juni vliegen we naar Nederland waar we eerst in het gezellige Brabant de ouders, opa en oma en de rest van de familie van Roos gaan bezoeken. We hebben hier ook een familiefeest dus het dak gaat eraf!!

 

Daarna gaan we een paar dagen Den Haag onveilig maken, samen met Roderick de broer van Chris. Na deze dagen zal Maartje, een van de beste vriendinnen van Roos, weer terug komen van vakantie. Daar gaan we natuurlijk ook even gezellig bijkletsen!!

 

De laatste paar dagen gaan we naar Limburg, op bezoek bij de familie van Chris. Ook hier hebben we een spetterend feest!! Onze korte tijd in Nederland zit er nu jammer genoeg al weer bijna op. Maar het vooruit zicht mag er wezen...

 

Maandag 25 Juni vertrekken we naar Bali, Indonesië!! Feestje!! 

 

Groetjes Chris en Roos

Home-Reizen